Корисні продукти

Чим замінити коричневий цукор? 7 кращих замінників

Проте є кілька практичних замін, які ви можете використовувати в крайньому випадку — багато хто з яких ви, можливо, вже маєте на своїй кухні.

Ось чим можна замінити коричневий цукор.

Чим замінити коричневий цукор? 7 кращих замінників />

Чим замінити коричневий цукор — сім кращих замінників

1. Білий цукор плюс патока

Комбінація білого цукру і патоки — ваш кращий вибір для заміни коричневого цукру, оскільки саме з цього зроблений коричневий цукор (1).

Щоб самостійно зробити світло-коричневий цукор, змішайте 1 склянку (200 грам) гранульованого білого цукру з 1 столовою ложкою (15 мл) патоки. Якщо вам потрібен темно-коричневий цукор, збільште кількість патоки до 2 столових ложок (30 мл).

Резюме:

Щоб самостійно зробити коричневий цукор, змішайте 1 столову ложку (15 мл) патоки з 1 склянкою (200 грам) гранульованого білого цукру.

2. Білий цукор плюс кленовий сироп

Традиційно коричневий цукор виготовляється з використанням суміші гранульованого білого цукру і патоки.

Якщо у вас немає патоки під рукою, ви можете легко замінити її на кленовий сироп, що практично не змінить кінцевий продукт вашого рецепта.

Змішайте 1 склянку (200 грам) гранульованого білого цукру з 1 столовою ложкою (15 мл) чистого кленового сиропу, щоб отримати замінник коричневого цукру.

Резюме:

Змішайте 1 склянку (200 грам) цукрового піску з 1 столовою ложкою (15 мл) кленового сиропу, щоб отримати майже ідеальний замінник коричневого цукру.

3. Кокосовий цукор

кокосовий цукор виробляється з соку кокосових пальм.

Він часто продається в якості більш здорової альтернативи цукру, оскільки містить вітаміни, мінерали та клітковину, яких немає в більш рафінованих джерелах цукру (2).

Ви можете легко замінити коричневий цукор на кокосовий цукор в співвідношенні 1: 1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Що приготувати з зіпсованого молока і чи можна його пити?

Хоча кокосовий цукор на вигляд і на смак дуже схожий на коричневий цукор, він не утримує стільки вологи. Це може вплинути на текстуру деякої випічки, потенційно роблячи її трохи сухіший або щільною, ніж передбачалося.

Щоб поліпшити вміст вологи, спробуйте додати трохи зайвого жиру, такого як вершкове масло або рослинна олія, до вашого оригінального рецептом. Ви також можете спробувати розтопити кокосовий цукор на плиті, перш ніж додавати його в свій рецепт.

Резюме:

Кокосовим цукром можна замінити коричневий цукор в співвідношенні 1 : 1, але він може зробити деяку випічку сухіший або щільною, ніж передбачалося.

4. Мед, кленовий сироп або нектар агави

Внісши кілька простих змін в свій рецепт, ви можете замінити коричневий цукор на мед, кленовий сироп або нектар агави.

Оскільки ці замінники є рідкими, ви повинні взяти до уваги, як додаткова вологість може вплинути на результат вашого рецепта, особливо коли мова йде про випічці.

Точні виміри при заміні можуть варіюватися в залежності від конкретного рецепту, але ви можете використовувати ці основні поради, щоб почати:

  • Замініть кожен стакан коричневого цукру (200 грам) на 2/3 склянки (160 мл) рідкого підсолоджувача на ваш вибір.
  • на кожні 2/3 склянки (160 мл) використовуваного рідкого підсолоджувача зменшите кількість інших джерел рідини приблизно на 1/4 склянки (60 мл).
  • Ви також можете розглянути можливість скорочення часу приготування на кілька хвилин, так як ці види замінників цукру можуть карамелізований швидше, ніж коричневий цукор.

Резюме:

Щоб замінити коричневий цукор ви можете використовувати рідкі підсолоджувачі, такі як кленовий сироп, мед і нектар агави, але вам, ймовірно, доведеться скорегувати свій рецепт.

5. Нерафінований цукор

нерафінований цукор, такий як турбінадо або Демерара, є відмінним замінником коричневого цукру, оскільки його природний світло-бурштиновий колір і м’який карамельний смак схожі на коричневий цукор.

В більшості рецептів ви можете замінити коричневий цукор на нерафінований цукор в рівній пропорції, не помічаючи великої різниці.

Проте нерафінований цукор значно суші і грубіше, ніж коричневий цукор, що може вплинути на кінцевий результат вашого рецепта.

Великі необроблені цукрові гранули не завжди добре розподіляються по тесту так само рівномірно, як коричневий цукор, залишаючи зернисту текстуру. Це особливо актуально для випічки з низьким вмістом вологи або виробів, призначених для дуже делікатної текстури.

Якщо у вас є подрібнювач спецій або ступка з товкачиком, ви можете вручну перемолоти кристали цукру, зробивши їх більш дрібними, дозволяючи їм легше інтегруватися в ваш рецепт.

Ви також можете спробувати частково розчинити кристали цукру в невеликій кількості теплої рідини — такий як розтоплене вершкове масло, олію або вода — перед додаванням їх в тісто.

Резюме:

нерафінована цукром, таким як Демерара або турбінадо, можна замінити коричневий цукор в рівних пропорціях. Проте оскільки кристали нерафінованої цукру дуже грубі, вони не завжди так рівномірно розподіляються по тесту, як коричневий цукор.

6. Цукор мусковадо

цукор мусковадо — це мінімально рафінований цукор, який є відмінним замінником коричневого цукру, тому що, як і традиційний коричневий цукор, містить патоку (3).

Однак кількість патоки і вологість в цукрі мусковадо набагато вище, ніж в звичайному коричневому цукрі. Це робить його більш липким з більшою схильністю до комкованию.

Коричневий цукор можна замінити на цукор мусковадо в рівних пропорціях практично в будь-якому рецепті, але, якщо ви з його додаванням робите випічку, можливо, ви захочете просіяти його, щоб видалити грудки, перш ніж змішувати його з тестом.

Ви також можете спробувати використовувати електричний міксер і додавати трохи мусковадо за раз, щоб поліпшити його інтеграцію в ваш рецепт.

резюме:

цукор мусковадо — це мінімально рафінований темно-коричневий цукор, який можна використовувати як звичайний замінник коричневого цукру. Він більш липкий, ніж коричневий цукор, тому може знадобитися додаткова робота, щоб максимально добре включити його в ваш рецепт, особливо якщо ви використовуєте його для випічки.

7. Простий білий цукор

Якщо у вас на кухні немає жодного з перерахованих вище варіантів заміни коричневого цукру, ви можете замінити його звичайним гранульованим білим цукром в рівних співвідношеннях, не побоюючись зіпсувати свій рецепт.

Цукровому піску не вистачає того ж насиченого смаку, який додає коричневий цукор, але в залежності від типу рецепта, ви можете взагалі не помітити великої зміни смаку.

Де ви можете помітити різницю — це в текстурі. Коричневий цукор надає щільну жувальні деяким видам випічки, таким як печиво. Коли коричневий цукор замінюється білим цукром, ви можете отримати трохи більше розсипчастий результат. Проте це не обов’язково погано.

Резюме:

В крайньому випадку замінити коричневий цукор ви можете білим цукром, викликаючи лише невеликі зміни в текстурі і смаку .

Підіб’ємо підсумок

  • Недолік необхідного для рецепта інгредієнта може викликати стрес, але у випадку з коричневим цукром немає необхідності турбуватися.
  • Існує безліч поширених варіантів інгредієнтів, включаючи білий цукор, патоку, кленовий сироп і кокосовий цукор, які можуть замінити коричневий цукор.
  • у залежності від того, яку заміну ви виберете, вам, можливо, доведеться внести незначні зміни в свій рецепт, але після цього відмінностей в кінцевому продукті ви практично не помітите.

Читайте також

Чи корисна шинка? Харчова цінність, користь і шкода

elena elena

Бджолиний пилок: корисні властивості, як приймати

elena elena

Морква: користь і шкода для організму

elena elena

Що таке перець поблано? Харчова цінність, користь і застосування

elena elena

Пікша: користь і шкода для організму

elena elena

Мигдаль: користь і шкода для організму людини

elena elena

Що таке чай Ассам і корисний він для здоров’я?

elena elena

Чи може молоко допомогти набрати вагу?

elena elena

Чим корисна пшениця? Користь і шкода для організму

elena elena

Залишити коментар